Η εταιρεία μας είναι μια από τις επικρατέστερες  εταιρείες στον χώρο των αναλώσιμων υλικών για εκτυπωτές και φωτοτυπικά μηχανήματα προσφέροντας παράλληλα τις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Aντιπροσωπεύει και διαθέτει στην Ελληνικη αγορά και την Κυπρο μια απο τις μεγαλυτερες εταιρειες επωνυμων  συμβατών και OEM μελανιών για εκτυπωτές (Inkjet & Laserjet), fax και φωτοτυπικών.

Η ισχυρή θέση στην αγορά, έγκειται  στην  συνέπεια και τον επαγγελματισμό μας. Δίνουμε προσοχή  στη γνώση, την ποιότητα και την άμεση ανταπόκριση στις ανάγκες των πελατών μας.

  • Atlas Premium :  Το επωνυμο συμβατο τονερ και μελανι Όλα τα επωνυμα συμβατα Atlas είναι καινούρια, αντίστοιχα των OEM, κατασκευασμένα με υλικά προδιαγραφών  υψηλής ποιότητας και αντίστοιχες προδιαγραφές των OEM. 

  • Στα επωνυμα συμβατα τονερ και μελανια Atlas  παρεχουμε την δωρεάν αντικατάστασηχωρισ ερωτησεις απλως με ενα τηλεφωνημα η e-mail.

  •  Συμβατα Premium :  Όλα τα είδη είναι ποιοτικά και καινούρια, αντίστοιχα των OEM, κατασκευασμένα με υλικά προδιαγραφών  υψηλής ποιότητας και αντίστοιχες προδιαγραφές των OEM.
  • Ποιότητα PremiumGold:  Όλα τα είδη είναι ποιοτικά και καινούρια, αντίστοιχα των OEM, κατασκευασμένα με υλικά προδιαγραφών  υψηλής ποιότητας και αντίστοιχες προδιαγραφές των OEM.
  •  Όλα τα είδη έχουν πιστοποίηση ISO 9001 / ISO 14001 / ISO 19752 / ISO 19798 / REACH / STMC / CE.

  • Η καλύτερη επιλογή για να μειώσετε το κόστος των αναλωσίμων σας έως και 80% χωρίς να χάσετε καθόλου ούτε σε διάρκεια αλλά ούτε και  σε ποιότητα εκτύπωσης!

  •  Αναλαμβάνουμε την δωρεάν αντικατάσταση οποιουδήποτε τόνερ (σύμφωνα με την πολιτική επιστροφών του site μας).

Σε οποιαδήποτε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος ( εκτος των επωνυμων συμβατων  Atlas )

επικοινωνείτε μέσω

e-mail ([email protected]) ή

τηλεφωνικώς στο    210 220 15 28   για να σας αποστείλουμε

φόρμα RMA προς συμπλήρωση.